ADA Consultors Logo

Destaquem

Assessorament Ambiental

Àrea de Consultoria

Adeqüi la seva empresa a la normativa ambiental.
Més Informació >

Formació per a l'Empresa

Àrea de Formació

Formi als seus treballadors per realitzar noves tasques.
Més Informació >

Comunicació Corporativa

Àrea de Comunicació

Informi als agents les bones pràctiques de la seva empresa.
Més Informació >

Prevenció de Riscos laborals

Àrea de Consultoria

Faci la seva empresa més segura per als seus treballadors.
Més Informació >

Comunicació

Solucions comunicatives per a la seva empresa

La fusió de la informàtica i les comunicacions ha accelerat el ritme del creixement i la innovació en les tecnologies de la informació.

No esperi que les administracions o agents socials realitzin un esforç per imaginar com són les activitats que porta a terme o com són els seus propòsits de futur quant a instal·lacions, activitats, millores ambientals, restauració d'espacios, perfils finals, etc.

Avancis i presenti un producte fet a la seva mida.

Què li oferim?

Presentacions en CD destacant aquells aspectes i vistes que resultin més atractius per a les administracions públiques i agents socials.

Característiques

CD o DVD autoexecutable (arrenca al introducir-lo al PC). Navegació d'agradable diseño i fàcil d'utilitzar. Accés immediat a tota la informació inclosa en el CD.

canvi de logotipDVD i CD-Rom interactius, creats per ADA Consultors, per a la difusió de les actuacions mediambientals.

Continguts

Textos, imatges, fotografies, plànols, fotomuntatges, simulacions, dibuixos, animacions i gràfics tècnics, Informació Corporativa, Entorn i Ubicació, Visites Virtuals, simulacions 3D... La informació continguda pot ser tot l'exhaustiva que es desitji, incloent-hi locució en diversos idiomes.

Avantatges del producte

Amb un CD informatiu l'administració i els agents socials disposen de tota la informació d'interès relativa a l'empresa o activitat en un suport actual i interactiu.

És un producte personalitzable i sectoritzable per a atendre així a la diversitat dels seus interessos i a les característiques de la seva activitat.

Les despeses de duplicació i les actualitzacions de contingut, resulten mínims i bastant més econòmics que la distribució de carpetes, dossiers i plànols d'impremta.

Aplicacions del Producte

[^] Amunt Copyright © 2007 ADA | Consultors [Aviso legal]