ADA Consultors Logo

Destaquem

Assessorament Ambiental

Àrea de Consultoria

Adeqüi la seva empresa a la normativa ambiental.
Més Informació >

Formació per a l'Empresa

Àrea de Formació

Formi als seus treballadors per realitzar noves tasques.
Més Informació >

Comunicació Corporativa

Àrea de Comunicació

Informi als agents les bones pràctiques de la seva empresa.
Més Informació >

Prevenció de Riscos laborals

Àrea de Consultoria

Faci la seva empresa més segura per als seus treballadors.
Més Informació >

Presentació

ADA Consultors

Té com a principal objectiu recolzar a les empreses en el seu desenvolupament, a traves de cadascuna de les nostres àrees d’actuació. Posem al seu abast els coneixements i avenços més significatius en matèria d’assessorament ambiental, seguretat industrial, formació especialitzada o comunicació corporativa, entre d’altres.

Confiï en ADA Consultors, i tindrà la seguretat i tranquil·litat de saber que està en mans d’un dels millors equips d’especialistes del sector.

Orígens

ADA Consultors pertany al grup PROFIN S.A., empresa fundada al 1977 i que al llarg d’aquests anys ha desenvolupat la seva activitat empresarial en el camp de la assessoria i la formació especialitzada a empreses, prestant serveis íntegres amb una professionalitat i un compromís total vers el client.

Des de el seu naixement al 1994, ADA Consultors ha anat dirigint els seus esforços a millorar la qualitat dels seus serveis i ampliar-los amb l’objectiu de donar una resposta de qualitat i immediatesa a les necessitats dels nostres clients.

A l'actualitat, ADA Consultors integra un ampli equip multidisciplinar format per professionals altament qualificats. A més, te establertes relacions de col·laboració permanents amb diverses institucions i professionals externs altament qualificats que cobreixen una àmplia varietat d'especialitats en tots els àmbits professionals.

Compromís amb el Client

ADA Consultors ofereix els nivells més elevats de professionalitat, qualitat i immediatesa. Sobre aquests fonaments mantenim un compromís total amb el client i els seus interessos. És per aquest motiu que tots els nostres clients reben una atenció personalitzada i els seus assumptes reben la supervisió de, com a mínim, un dels socis de la empresa.

Serveis

foto01 La nostra vocació d’oferir un servei integral va dirigida a omplir un cert dèficit de serveis dimensionats de forma adient per a les necessitats modernes de les empreses.

Entenem l'exercici de la assessoria no només com una pràctica professional per a la solució de problemes, sinó també com la prestació d'uns serveis que permetin al client preveure i desenvolupar les seves activitats amb garanties de seguretat, eficàcia i rendibilitat.

Preparació i Treball en Equip

Per tal de respondre de forma adient i en tot moment a les necessitats dels nostres clients, els departaments de les diferents àrees del Grup no constitueixen divisions tancades, sinó que la col·laboració i interacció entre les diferents àrees obliga a un constant treball en equip, amb la finalitat de proporcionar-los una visió integral de les qüestions que pot plantejar un client.

[^] Amunt Copyright © 2007 ADA | Consultors [Avís legal]